Thursday, 17 March 2011

This is it.


Susah kan, bila kita nak yg terbaik utk diri kita.
Tapi dalam masa yg sama, tknak jadi seseorg yang pentingkan diri.

Hmm. Biarkan. Mendoakan mereka, yea tu lebih baik.

Manusia berubah mengikut masa, keadaan dan tempat.
Em, tulahh salah satu perkara yg ditakutkan.
Bila dah manage untuk menyesuaikan diri dalam comfort-zone.
Semoga terus istiqamah ;)
Dan harap mendapat lebih ketenangan di sana.

Manusia akan merasai nikmat bila dia hilang nikmat tu kan.

Kadang kadang ingat balik apa yang kita dah buat dulu, and macam mana nak memperbaiki perkara tersebut untuk masa depan supaya jadi lebih baik. 

Harapan membuatkan kita terus berjalan. Tapi berharap pun kadang2 buat kita risau. Bukan senang nak balance kan dua2. Kalau salah satu terlalu berat, boleh buat kita hilang pertimbangan and vice versa.

Life. Its hard, really. But I'm happy.

Alhamdulillah :)

3 comments:

ash of wrath said...

mujahadah paling besar adalah mujahadah melawan nafsu
semoga terus istiqamah, insyaallah :)

Anonymous said...

Assalamualaikum wbt, Eid Mubarak and Greetings ...

Ms

I have read many motivational story in your writing. It's is good that you are analyzing ways to improve self confident to other's. That mean you are helping lot's of people out here that love to read something that usefull in life. Please, give us more writing. We are waiting for a new story from you.

So quite time you didn't wrote anything. Please, give us more motivational story. Thank you.

F.Ishak said...

wow. liyana, fna ikut orang atas ni sayang :)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign