Friday, 3 September 2010

☺Dilemma

To write or not to write?

To post or not to post?

Ceritanya saya ada post panjang gila, tapi MALU nak post.

Ceh perkataan Malu sangat terserlah.

Okay takyah lah post. Biarkan ia bersemadi dalam draft.

Habis buat apa bagitau kalau takmau post?

Saje je buat sakit ati. agagaga



Siapa nak kahwin awal, tapi takut nk bgtau parents, nah! amek contoh ni click sini! Act dah read frm nab’s fb & dpost dlm blog siah. *bagus siah bagus-big applause for asiah. teheheee

Ya Allah, sunggoh tidak adil hamba mengabdikan diri pada belog ni saja
Sudahlaaaa belogsepot, tinggalkan daku sendirian bersama Penciptaku
Dont miss me (as if) lmao
I'm serious. Goodbye fr now. And for long..

Gnite ppl. Salam.

5 comments:

Arabaz said...

ouh married?

goodnight.salam.


#dont forget we still got responsibility toward ramadhan.lailatul qadar

Fna Ishak said...

aku da cakap da, abah tak kasi. takpe la, redha je. haha

Nur Liyana Mohamad Rushdan said...

mcm kenal je arabaz ni. trimas! :)

fna; mak ai, advance doe dak ni haha

ふあなチン said...

haruslah, nak lahirkan dan didik anak nama Darwish Irfan Mirza (if God wills) untuk recreate new generation of ummah bedasarkan Quran wa sunnah :) same same, mari! hee.

Nur Liyana Mohamad Rushdan said...

perempuan pun pakai nama tu eh? hehe insyaAllah

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign