Thursday, 23 September 2010

☺Penghargaan 1

just random. tapi tak sempat semua. nanti tambah lagi. well, selamat tinggal kawan-kawan D:

teman 1
sedih nyee tak dapat jumpa kamu. kamu jangan risau taw kite akan salu ingat kamu bila pandang spongebob comel yang kamu bagi tuuuu. ingat tauuu, tengok langit salu, tengok bintang *i could really use a wish right noww :P

teman 2
bedmate foreverrr guaaaa. sedih kot tak dapat jumpa. jauh sangat kamuu kat utp. takpe ah. aku akan selalu mendoakan kamu, muah ! :D

teman 3
ha ni tak sedih sangat sebab nanti setiap hari mesti akan jumpa kat kuliah *kalau kau datang ah, (gila teringat kau ponteng kuliah dulu, aku marah kau pulak, NO NO NO jangan buat lagi this year okay?) hihihi, cant wait to see you my future study partner. sayang kau ah :D

teman 4
thanks for the chocs and the card. gila CUTEEEE. terharu & sebak. taktau nak cakap apa. kata-kata LESS (speechless) haha. thanksssss <3!

teman 5
jangan lupaa keep in touch okaayy :D serius best gila dapat kawan cam kamu. sangat selesa & kamceng eventho kita tak pernah jumpa. its been 378 days by the time saya tulis ni kan, and hopefully till Syurga, amin :D ingaaat, ego hanya memakan diri. persetankan saja anon2 yang tak puas hati dengan kamu tuu. LY <3

teman 6
kepada budak yang balik bulan 11 haha, *mengada balik lambat. balik cecepat ahh tawtaw! mesir akan rasa lain tanpa kamu :( sobsob, ibarat mesir tanpa sungai nil kamu taw? hahaa, im waiting you thereeee! =PPP

10 comments:

ふあなチン said...

haha, ayam je dia ni ;p ye TAKKAN buat da ma'am! no worries! :D ILYMOREEEEEEE <345

hope you will get back here soon :) <3

yannonino said...

you called me ayam fna-chan!! haha jom lah tak sabarr

teman 5 said...

saya perasan saya teman no 5 awak.. haha :DD

perasaan campur baur sebab kawan tempat luah perasaan dah nak balik mesirunn.. [sukahati je buat nama baru]

takkan lupa keep in touch sebab ini tujuan sebenar all those social network webpage and blogs..

thanks friend. akan sentiasa cuba belajar lawan ego dan sikap mudah marah dengan anon yang tak boleh pakai tu..
wish to meet you.. really.. tapi masalah masa sebab kena turun naik bukit dan keluar dari hutan untuk sampai kat KL...

haha.. keep doa untuk kami yang sama-sama keras kepala ni.. 'kalau boleh, nak kahwin cepat-cepat.' tak sanggup nak tanggung dosa bertengkar hari-hari :P

lyt <3

[sila baca dengan nada teresak esak sambil kesat air mata]

yannonino said...

teman 5 jahattt. taknak bukak blog kat mesir nanti. *nangis. huuu

eh still, dah balik mesir kita tetap boleh luah luah kann, no worries taw?

psst, beliau mmg suh saya doakan korg kawin cepat, bukan sbb dosa btengkar stiap hari, tapi sbb nk elak maksiat, kekeke

papepun, goodlucck korng. D: SOB!

teman 5 said...

jangan tak bukak blog pulak.. macam nak neutralkan minda lepas mengarut kat blog sendiri. hihi...
masih boleh lagikan? syukur-syukur. tunggu je, saya pasti datang luah perasaan [sebab memang banyak masalah pun]

haha :DD
dah agk dah.. tapi bila cakap kat saya, tolong tunggu enam tahun sebab bagi habis belajar dulu. muaha.. propaganda betul...
tapi betul jugak. this things, maksiat. uish.. cepat-cepat kahwin.. harap-harap, awak balik next year, doa-doa je dapat kad jemputan.

thanks yaww..[macam budak kl lah bila cakap macam ni] :)

Anonymous said...

bagitahu nama teman la senang sume satu dunia bole taw

Fizin said...

eh boleh pulak bukak blog ni. hari tu try xdpt. -.-" babaii yep. jg diri leklok. :)

bedmate :) said...

yang thanx :) terharuuuuu. sama sama doa kejayaan kita! love uuu. miss uuu. take care take care. next year mesti mesti jumpa.

::Fatihah:: said...

kite teman no 1 eh? awwh terharunye :') sedih sangat x dpt jumpe awk. sorry tauuu. next time balik msia, jgn lupe bgtau okayy. take care yana. love you! :)

::Fatihah:: said...

and oh btw, nnt awk tgk langit kat mesir, kite pulak tgk langit kat sini tau. tehehehe :D

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign