Thursday, 23 September 2010

☺Nak abang camni!

Ada yang pernah dengar cerita ni.

Yang tak pernah, meh aku nak cerita. Kalau tak sama, lebih kurang lah kot. Hee

Ada sorang lelaki nama Amar, dapat hadiah kereta as his birthday present. One day, bila Amar keluar dari office dia, dia nampak sorang lelaki ni admire gila kat kereta si Amar neh.

“Ini kereta awak ke?” Lelaki tadi tu tanye Amar.

Amar angguk. “My brother yang bagi for my birthday”

Lelaki tadi agak terkejut ah. “U mean that abang awak hadiahkan awak kereta, & it didn’t cost you anything?! HOW I wish I could be a brother like that!”

Subhanallah, korang percaya tak apa yang lelaki tu cakap?

Instead of dia kata wanted to HAVE a brother like that, he wish he could BE a brother like that.

Ffuiyooh!  Be a brother like that

Err

I bet u get what this story tells aite?

Cerita ni buat aku fikir panjang. Adakah aku akan mintak untuk mempunyai seorang abg macam abg si Amar neh atau aku minta untuk jadi seperti abg amar? 

Have you ever wonder, which one are you?



*aku nak dua2! wawa. teruk yana neh.

11 comments:

cik tipikal said...

nak abang jugak.. dapat yang jahat pun tak apa. janji abang yang pada masa susah boleh protect kita. yang akan jadi tempat mintak topup

yannonino said...

woh, jom kita angkat abang abang kedai topup. haha gatel

ふあなチン said...

wuu

yannonino said...

mesti fana terharu an sampai mampu tekan wuu je, haha

RSR said...

HUIYOOOO :P

yannonino said...

takyah ah cmtu sangar junior. haha

RSR said...

hahaha, saje jee. ehh nnt nk copy eh? nk cite jugakkk :D

yannonino said...

alaaah, small matter je kot. amek jee jangan malu2. hehe

RSR said...

hehe ok, thanksss akak :)

ふあなチン said...

comelnye la yana layan junior, senior mithali ni ;P wawawa

Putera Tidur said...

dua2 ko xle jadi sbb ko kan pompuan mana leh jadi abg dan ko kan anak sulung(yeke?kalo x silap ah) so mana leh ada abang

aku dua2 aku bole jadi =D
tapi nak bagi kete x dpt ah, karipap ke nasi lemak mampulah aku

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign