Friday, 9 July 2010

☺ Worth The Sleepless Night :)

Alhamdulillah. Selesai jugak tahun pertama aku bergelar sebagai seorang pelajar perubatan di Al-Azhar, Kaherah. Last ada kat kuliah, masa imtihan Al-Quran (14 June 2010). Tak caya cuba tengok dalam jadual exam di bawah. Yang kat tengah2 tu. Siap bulatkan lagi. hehe. Maklumla. Last paper.

Bertampal-tampal kan. ha ni lah dekat depan meja study. Agak serabut. maaf lah ye. :) Dak2 y2g, tengok tu siap ada cebisan Gandaan Ulul-Albab. Semangat enn?

Jap2. Berapa kali ulul-albab disebut dalam Al-Quran? hehe jawab ler sendiri.

Apa2 pun, syukur dirafa'kan pada ilahi, perjuangan imtihan telah berakhir. Hanya doa dan tawakal mampu dilaksanakan.


Ya Allah, I'm hoping for the best natijah, harapnya najah dan cemerlang. Amin.
Mak Ayah, pray for me :)

Ya Rab, kurniakanlah juga kejayaan kepada sahabat2 ku.

Ya duktur! See ya in the second year.

2 comments:

Sarah Mustaza said...

Alolo....adik akak ni ade blog rupenye. Btw, tahniah for ur result! ^_~

Liyana Rushdan said...

tq akak :) support saya. hehe

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign