Thursday, 15 July 2010

☺ Mumtaz


Finally, congrats bebudak dentist perempuan for those outstanding results. alhamdulillah=) all those hardworking and sleepless night have finally paid off. especially bekas ahl bait, rai, kakchom, mar, hawa n sume lah bebudak y2g. hee bangga lah dengan korang. dgr cite bebudak cemerlang akan makan dgn menteri kat parlimen, betol ke? haha tak kisah lah tu kan. yang penting, hasil yg kita dapat daripada apa yang kita usahakan selama ni.

For those yg tak dapat mumtaz tu, no worries. lama lagi kat sini. budak dentist lelaki pulak. tak lama lagi. minggu depan, so keep praying. minta pada Allah, never give upp & never lose hope okay. Kalau nak diikutkan, mumtaz dalam imtihan, memang tak ada nilai pun di sisi Allah, tapi akan bernilai if mumtaz ikut cara yang Allah redha :) anyhoo, if we failed pun, eventho kita dah banyak struggle, mungkin Allah cuma nak uji kita, and at least kita mumtaz pada usaha kan? jadi alhamdulillah aku pun bersyukur jugak wpun dalam exam2 malam before tu sempat jek tengok movies sambil makan maggie. :D ish jangan buat lagi.

Apa apa pun, jangan rasa untuk dapat mumtaz tu mustahil. even kita tak yakin pun boleh dapat, tapi target kena tinggi beb! & tak salah bermimpi untuk nak mumtaz sbb once kita impikan perkara tersebut, barulah akan ada usaha yang tinggi untuk kita seretkan mimpi tu menjadi realiti. insyaAllah. next year mumtaz okay no excuses ! :D

ni ler dia bebudak yg rajin tu. datang awal ke class. no wonder la result korang :P tak termasuk yg tudung oren tu ye. lmao
(from left : rai, mar, hawa, kakchom, am & me) . give thanks to Allah , Alhamdulillahh.


8 comments:

FiKhRi said...

congratez yana! hang mmg awal datang kelas sejak dari SMAPK lagi..
tp ingat,,jgn conteng whiteboard ye :p

Liyana Rushdan said...

err. kita main2 conteng whiteboard ek dulu? nway thanks fikhri :)

Anonymous said...

HEHEE..THANKS YANA..SWEET LA YANA NI..=)

Fna Ishak said...

like this

FiKhRi said...

:)

Liyana Rushdan said...

anon. sama2 kak chom :P jgn menyamar lagi
fana & fikhri, =))))))

fath said...

salam!
yana...mabrul alaik jugak.
=) cayalah~

Liyana Rushdan said...

ngade la fath. dia pun sama. ehe almhamdulillah. jumpa tahun 2 nnt kita struggle sama2

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign