Tuesday, 24 August 2010

☺Aesthetic

Longing for you day and in dream
I'm hoping you are here and leading my way

You steers my road anytime I need
If you walk away, I will follow you

Trying my life
With your secret gifts you gave to me
I won't vain and succeed it as your precious soul

Holding your hand
And I'm walking through the all of the world

Carrying your wish like the Venus in the dim sky

14 comments:

Fna Ishak said...

wah kat aku tanak ayat pulak, wuwuwuwu. i've done my final posts btw. panjang gilaaaaaa cukup la utk kasi kau aspiration haha yoyo je tade nak sentap sentap sbb kau mempoyokan diri je tak betul pun wawawa ;p <3

entah lah said...

fuh ni bermadah kata2.ade bnyk maksud dlm 1 cerita..jiwang seyh

Liyana Rushdan said...

ini LAGU laaa. aaaa.
aku takde mood sekarang!
nenek aku nak benti mengarut jat belog dia
waa. sedih baca post dia ni :(
http://deccentricdreamer.blogspot.com/

entah lah said...

kah3.jgn sedih krn duniawi la.kwn tu nk stop dr memblogging je kn?..bukan stop breathing.bnyk lg cra bole contact2.manje sgt dgn kawan nye tuh!

Fna Ishak said...

entah lah >
gedik kan yana ni, pelik je mcm saye nak gi mmane padahal bulan 10 pergi kelas jumpa lagi, haha

yana >
COP. 'nenek'?!?!?!!! O.O

entah lah said...

fna >> a'ah la.bru twu plak yana ni kegedikan rupenye.selameni xtwu plak dye gedik menggila mcm neh.hihihi

Liyana Rushdan said...

entah lah ni gedik laa. huhu sy memang suka menggetik dgn fnaa. dia x cmni kat kuliah, aaa sgt sedih

fnaaaa; aku dh aggp kau mcm saudara kandung aku sendiri dah--nenek tu saudara kandung gak
aaa nnt jangan lupakan aku ye sygg

Fna Ishak said...

err dekat kuliah cmne pulak saye ye? keke.

elelele yoyo o saudare kandung nenek konon, kang jumpe depan wat muke ayam je D: haha takkan nye la lupe, mude g ;p ;p ;p

entah lah senget said...

ahh.melihat dri segi teori nye.kedua2 anda kegedikan yg teramat sgt.
sorie SAYA XGEDIK OK.AWK YG GEDIK
;p

Liyana Rushdan said...

fana ; ape saye2 ni? so not you hahah
entah laa ; aaa. gedik utk laki bukan utk pompuan.

entah lah senget said...

ok gedik.

Fna Ishak said...

same je la kondisi ngan kau manje manje ngan aku, so not you ;p

entah lah > eh dia ni sukehati je ckp orang baru tau sehari gedik, hehe

Liyana Rushdan said...

woi lagu ni bukan pasal org gedik. ni ost team medical dragon! asada sensei <33 ;p

fana. im being me okay hahah cuma depan2 malu heee

entah lah senget said...

tp ble smpi kt awk lagu ni jd gedik la
;)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign