Sunday, 1 August 2010

☺Makcik Karipap

-MATRIK GOPENG-
hantar adik.


our goodbye conversation with kakngah xp ~

AYAH : Pegilah duduk bilik sorg2 tu kemas apa yg patut.
HAZIQ
: Jage2 ngah nanti ade makcik karipap
WAWA
: Eee banglang ni jangan la sebut!
YANA
: Ngah, nnt minta lah diskaun sikit minta 3 free 1 ke..
WAWA
: Jgnlahh sebut!!!!!!!
YANA
: Hahaha kalau ade popia beli sekali! heee

Haha kesian dia =p. Sebenarnya famous makcik ini. Hehe kicuh saje tentang makcik karipap kat mana mana especially kat matrik ke asrama ke. Tak boleh bla betul. Ingat lagi masa stayup kat matrik tu, rasa takut je sorg2. So ingat bila msj membe ni nak lupakan ketakutan tu dgn harapan dia tak tidur gak lagi n it was 2am already! Later, balas gakk dia:) aaa dlm hati.. 'Nasib baik ada org tk tido lagi..' tapi ada ke patut dia reply,

Cuba tengok mkck karipap kat lua tingkap..

Kuang ajo betul. wawa guess what? Lepas tu aku terus masuk tidur laaa tak jadi stay up lol =,=

p/s : Ini bukan entry seram tawtaw! Btw there's no need to fear with makcik karipap or wat-so-makcik. Mengarut je! Yang kita hanya perlu takut hanya pada Dia. Kita tak pernah sesekali jauh dariNya n kita tak pernah keseorangan. Sebab DIA xpernah tinggalkn kita. Kita je yg salu lupakan DIA..

-END-

just feel like blogging something random hekhek X)

10 comments:

pak cik senget said...

menarik story ni...
mst da xde idea nk tulis ape kn5!
;)

nasuha said...

salam yana...dlu ko matrik ape ek???dlu kat matrik aku pon famous psl mak cik karipap tu...diorg ckap kat luar tgkp la..haha..mcm2..

Liyana Rushdan said...

pkck senget : alahh dier tuh post pasal bas ekspress lagi ahhh, hahaha

nasuhaa! : matrik PILAH! best:)

pak cik senget said...

at least ade la story jgk kn...dr crite merepek je.hahha..owg sedar owg xpndai buat blog....sobsob :(

Liyana Rushdan said...

ehh eh majuk lak. tak2. main2 jelaa! hehe mcm budak2. atleast saya baca gak. ekeke

pak cik senget said...

huhu..trime ksh sbb sudi sggah kt blog sy yg xseberape tu...len kli dtg la lg ye....bwk makanan skali tw

Liyana Rushdan said...

sama2. kamu update lah selalu, tk sabar nk baca. pe bwk makanan lakk pacik sorg ni, wawa

pak cik senget said...

insya-Allah akan sy update.but,like i said,sy bukan nye rti sgt memblogging ni.therefor,need sum1 to assist me to up 2 date my blog.kalau x mmg xreti langsung!.psl makanan 2..mksud nye,lau singgah kt blog kte.bwk la makanan skali tw :)
(mst fikir kn mcm mne nk bwk makanan msuk dlm blog...heee)

awa said...

haha
segal dowh yno
dont u ever talk about that makcik
that's y i never stay up smpi lewat mlm.
nseb bek de roomate kngah yg ske stdy smpi 2-3 pg.
kang den blek uma,xdtg cni blek kang bru tw.

Liyana Rushdan said...

HAHAHAHAHA.

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign