Monday, 9 August 2010

☺Face the strange

assalamualaikumm :D

EH EH ini belog liyana rushdan ke? yeah no doubt you're truly right. dont leave okay, ni ahh blog saya :) ekeke im very excited right now since im writing for my newwww-look bloggie which i think it is cuter than the previous one, hahah. cute woee aku rasa. n surely you must have noticed, due to some sumbang exclamation yang mendengkikan page ni, saya dah disable kan lagu yang sebelum ni automatic terdendang kat page ni. heh ter ah sangat. ni lah kasih sayang saya tunjukkan, *i love you more than the song. ehhe and ini dah lari sangat dah ni tajuk. lmao. selamat dtg bagi yang pertama kali bertandang ke belog liyana rushdan. hahaha no point =.=

andd, what i noticed after making some research, ceh, RESEARCH. didapati bahawa post2 aku yang berkaitan dengan facts, simple quote etc etc tidak mendapat smbutan hangat dari para penstalker sekalian lalala~ jawab sendiri. nevertheless, i hope each single of my post will give at least something good fr you, or can modify your face into a goat smile (dalam bahasa penjajahnya) instead of wasting your laptop's hours looking at your face and im pretty sure that it also have been bored with you. no offense meant, ngee.

btw, LAST WEEKEND was the best weekend i ever had since i came back from mesir. full of medical knowledge, weekend without the cyberspace world, etc. aamof, i was really thrilled to bist. why? HA HA HA. [gelak sopan] nanti lah cerita. bukan tu je, tapi kehidupan saya dah kembali normal, tak marah-marah lagi. tak best kalau [marah tapi .....] *hihi aku tk cakap apa apa ekk. plus, Im sick of the hipocrisy. life's very very beautiful in every way. dah lama tak rasa mcm ni. bahagia as 2 or 3 months ago, terima kasih ya Allah =)) hehehe.
GEDIK AH YANAA.boooo



haaaa,

fyi AKU, SAYA and I frm the above entri, tu semua yana. haha

6 comments:

pak cik senget said...

merepek lg dye ni mlm2 bute.btw nice blog.super mables!.congrates!

Fna Ishak said...

woi layout baru mencabar ego weh, hahaha. welcome back =)

fath said...

uiks.
wooo. comel2, comel blogskin nih.
cam tuan dier gak.. (HA HA HA) of cos lah. no bluffing meh..


-salam ramadhan yana. Semoga lebih baik amalan2nya dr tahun lepas..=)

Putera Tidur said...

cis, sume nak edit blog ni apa cter?
aku nk tulis post pon kena dgr lagu dulu.
xpe2, nantikan anjakan paradigma dari Putera Tidur...hahaha

Liyana Rushdan said...

pacik senget. sorry merepek :P hey enuf being senget la. tak berani nama sebenar takut gf mara ke? hahaha thankss btw

fanaaaa. bab2 ni memang i loikee :P how's jpa thingy ohhh

Liyana Rushdan said...

fathiah. terima kasih. slmt berpuasa. jom berbuka sama sama

muaz. tk sabarnye aku nk tggu anjakan kauuuu

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign