Saturday, 14 August 2010

☺Saat Membuli Junior Medic

HAHAHAHA liyana sudah tiada kerja
sedang asyik membelek-belek buku PHY-SIO-LOGY
tiba-tiba liyana menjumpai sesuatu terselit di dalam bukunya;

Omaigod, liyana membawanya menaiki kapal terbang ke malaysia lahh HAHA.
Jangan marahkan liyana ya sebab mengepublish sesuatu yang mungkin menjengkelkan mana-mana pihak.
Akan tetapi liyana merasa ada gunanya juga bagi adik-adik junior pada masa akan datang.
Walaupun azhar tidak menerima pelajar medic malizi lagi hihi.
Mungkin pelajar dari universiti lain boleh membuat rujukan barangkali.
Biasalah, kita perlu membiasakan diri dengan soalan-soalan past-year questions bukan?

hahaha sejak bila kau jadi mcm ni ni yana!



PHYSIOLOGY;


* liyana tidak menyukai soalan nombor 5 dan 9 ye. SAMPAI sekarang liyana tidak cuba untuk menjawabnya. Aduhai physio. Maaf kerana meninggalkan soalan tersebut. Tapi liyana sentiasa menyukai dukturah yang mengajarnya. Maalish. Jangan berkecil hati ya. Liyana sedang cuba memahami tajuk ini. HAHA baru nak paham!



BIOCHEMISTRY;



Subject Biochemistry ini memang menyenorokkan kerana ia telah jatuh pada hari yang bersejarah. Sila amati tarikh imtihan Biochemistry ini atau dalam bahasa arabnya ( alkimiya alhayawiyyahh) 31 MEI TUUUUU, Terima Kasih Biochemistry kerana meraikan ulangtahun kelahiran liyana yang ke sembilan belas. 'Sweeeet' sangat!



Paper Al-Quran pun ada juga tetapi tiada dapat liyana menjumpainya sekarang. Ya mungkin jika liyana telah berjumpa dengannya liyana akan mengepublishkan ia. InsyaAllah. mungkin ia malu barangkali, menyorok di bawah katil. wait aaaa, yana angkat katil dulu.

Selamat Menjawab. Good Luck.

5 comments:

pak cik senget said...

xphm.xphm.xphm.dan xphm.oh xphm lgsg.phm x!org xphm la.haish.hey.phm ke x?.org ckp org xphm.phm?.ayoyo kn da pening blajo biocem ni...
kah4

Liyana Rushdan said...

memang. saya setuju. biol chem. ekeke
love biochem to the core

pak cik senget said...

haha.yeah biol chem?.jgn la.nt jd biol kg bru twu love d bio not biol ok.love biochem 2 d core 2!.lalala (hish aku ni ckp je love biochem.phm pn tdk) ;p

Liyana Rushdan said...

eh dah pandai merepek ye pakcik senget ni? nak jadi senget bebetol ke? awak bukan ayat pawe2 ke bg nasihat? ekeke :P

pak cik senget said...

ehh memain jela.xnk la jd senget bebetol.hhuhu

ssgguhnye ilmu Allah i2 sgt luas.xterbatas dan xmmpu dikecapi dek akal fikiran manusia.olahla dgn berguna ilmu2 i2.jdkn pandauan dlm kehidupan.manfaatkan ke jalan yg benar.amalkan sebaik munkin.serapkan dlm kehidupan.kembangkan dgn plbagai cara.hiaskan dgn bait2 yg indah trmasuk prkara wajib bg umat islam serta yg terbaik bg manusia. :)




p/s: ha mne kwn ag sorg 2?..xnk like ke ayat kli ni.hihihi(rasyad jgn riyak!,kg Allah trik blek nikmat yg ade bru nyesal)astarghfirullahhalazim.

p/s 2 : sekadar hiburan ye :)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign